Laden Evenementen

Het Maatjesproject Midden Brabant is een initiatief van het OndernemersAkkoord Midden Brabant. Ondernemers, bestuurders en managers geven op vrijwillige basis begeleiding aan gemotiveerde werkzoekende die op zoek zijn naar een baan. Denk bij de begeleiding aan aanmoedigen, stimuleren en feedback geven. Als coach help je bijvoorbeeld met de voorbereiding op een sollicitatiegesprek, geef je feedback op een cv of help je door het inzetten van je netwerk. Een maatje gaat ondertussen zelfstandig op zoek naar werk. Deze bijeenkomsten zijn de perfecte gelegenheid om te netwerken en ervaringen te delen. Zowel voor de coaches als maatjes.

En wij hebben Ingrid Berens, programmamanager van Midpoint Brabant bereid gevonden om een toelichting te komen geven. Ingrid is coach geweest binnen het Maatjesproject en sinds 2020 betrokken bij het Rangeerterrein  en heeft als Human Capital Engineer een flinke dosis kennis van het aan werk helpen van mensen! Het rangeerterrein is een “spoorbrug over de arbeidsmarkt”. Het geeft enerzijds ruimte om door oriëntatie nieuwe sectoren te ontdekken en anderzijds zicht te krijgen op competenties van het onbenutte arbeidspotentieel. Ingrid zal je meenemen in de mogelijkheden en kansen die het rangeerterrein kan bieden voor jouw maatje en hoe jij jouw maatje de beste opties kunt geven binnen het rangeerterrein.

Zorg dat je erbij bent want de mogelijkheden die Ingrid met je zal delen zijn zeer interessant voor jou.

Deze lunchbijeenkomst is perfect om een introducé mee te nemen en hem of haar kennis te laten maken met het Maatjesproject. Voor deze bijeenkomst willen we je vragen om eens te kijken in jouw omgeving of er iemand geschikt en geïnteresseerd is om zich in te zetten als coach voor het Maatjesproject. Tijdens de lunchbijeenkomst delen we de ervaringen en blikken we vooruit.

Locatie volgt

Aanmelden als coach en het doorgeven van een introducé kan hier:

    Deel dit met uw netwerk!

    Wil je zelf een bijeenkomst organiseren, een bijdrage leveren als spreker of een bijeenkomst bezoeken?
    Neem dan contact op met ons bedrijfsbureau.