Laden Evenementen

Begin het nieuwe jaar goed en start op donderdag 25 januari met de eerste inspiratiesessie van 2024 bij Station88. Deze keer in samenwerking met Regio Business en de BOB Masterclass. Het thema? Dat is het meest actuele thema van het moment: PERSONEEL. En dan met name de uitdagingen, zoals de huidige krapte op de arbeidsmarkt, de zoektocht naar goede en loyale werknemers en hoe samenwerkingen beter kunnen verlopen. Deze inspiratiesessie geeft tips en oplossingen. Dat mag je niet missen!

Onderscheidend in product, service én personeel
De tijd van schaarste in personeel is nog lang niet voorbij en het moment om vanuit de kern van je bedrijf een succesvolle personeelsstrategie toe te passen is nu echt gekomen. Jij moet als werkgever aan de bak, het loopt allemaal niet vanzelf. Hoe trek je goed personeel aan én behoud je de juiste mensen op de juiste plek? Wat heeft de aankomende generatieverandering op de arbeidsmarkt voor gevolgen en welke kansen zijn er? Naast het onderscheidend zijn in product, dienst en service om succesvol te kunnen ondernemen, is het hebben van kwalitatieve werknemers op de werkvloer een vereiste om stabiel te kunnen blijven ondernemen. Daarmee maak je het verschil, intern en richting de klant.

Tips van de cultuurgoeroe Sven Rickli
In een tijd van krapte is deze personeelswens- en behoefte een flinke uitdaging. Maar zeker niet onmogelijk. Het valt of staat met hoe jij ‘flopt’ of ‘topt’ als werkgever. Dat maakt het verschil of jouw medewerkers gaan ‘hoppen’ naar een volgende uitdaging, die hen wél energie en voldoening geeft. Cultuurgoeroe en expert in bedrijfscultuur Sven Rickli neemt je in deze sessie mee op een verkenningstocht door de personeelsuitdagingen van 2024. Hij weet hij wat het betekent om te ondernemen in de huidige markt en helpt bedrijven met het vinden en behouden van de juiste mensen. Want het zijn niet de medewerkers die hoppen, maar de werkgevers die floppen, volgens Sven.

Programma
15.30 uur: Inloop
16.00 uur: Aanvang inspiratiesessie met cultuurgoeroe Sven Rickli
17.00 uur: Einde programma en mogelijkheid om deel te nemen aan de Regio Business BOB-borrel

Wil jij jouw uitdagingen op het gebied van personeel in 2024 oplossen? Kom dan naar deze inspiratiesessie voor waardevolle tips & tricks uit het werkveld. Zo kun jij alle opgedane kennis en inspiratie vervolgens zelf toepassen in je bedrijf om nog succesvoller te kunnen ondernemen. En maak vooral ook gebruik van de kans om tijdens de BOB borrel jouw netwerk te vergroten! Meld je hier aan voor de nieuwjaarsborrel.

Deelnemen aan deze inspiratiesessie is gratis voor jou als ondernemer. Het aantal plaatsen is beperkt en deze waardevolle middag wil je niet missen. Meld je aan!

AANMELDEN

 

Deel dit met uw netwerk!

Wil je zelf een bijeenkomst organiseren, een bijdrage leveren als spreker of een bijeenkomst bezoeken?
Neem dan contact op met ons bedrijfsbureau.