Laden Evenementen

De intervisiebijeenkomst voor Coaches op donderdag 2 april 2020 wordt verzet in verband met COVID-19. We houden u op de hoogte.

Het Maatjesproject is een initiatief van het OndernemersAkkoord waarin ondernemers, bestuurders en managers op vrijwillige basis begeleiding bieden aan mensen met talenten die moeilijk aan de slag komen. De begeleiding bestaat o.a. uit aanmoedigen, stimuleren, feedback en advies geven. Daarnaast wordt hulp gegeven bij bijvoorbeeld het opstellen van cv’s, het zoeken van een baan en de voorbereiding van een sollicitatiegesprek. Op deze wijze leren ondernemers (coaches) de kandidaten in deze doelgroep – en de regelgeving hiervoor – beter kennen en krijgen de werkzoekende kandidaten (maatjes) waardevolle input bij het vinden van werk.

In november 2019 zijn we gestart met een nieuwe groep maatjes en coaches. We komen regelmatig bij elkaar om te evalueren, kennis uit te wisselen en elkaar verder te helpen.

De eerstvolgende intervisiebijeenkomst voor Coaches is op donderdag 2 april 2020. Ben je geïnteresseerd in het Maatjesproject en wil je graag een keer een intervisiebijeenkomst bijwonen? Meld je gerust aan als introducé.

Ben jij erbij? Laat het vóór 26 maart 2020 weten via info@ondernemersakkoord.nl.

We worden ontvangen door eigenaar Ton Gimbrère.
Aanwezig zijn o.a. Esmah Lahlah, wethouder gemeente Tilburg en Harrie de Loos, oprichter Spirit2Work.

Deel dit met uw netwerk!

Wil je zelf een bijeenkomst organiseren, een bijdrage leveren als spreker of een bijeenkomst bezoeken?
Neem dan contact op met ons bedrijfsbureau.