Laden Evenementen

Het Maatjesproject Midden Brabant is een initiatief van het OndernemersAkkoord Midden Brabant. Ondernemers, bestuurders en managers geven op vrijwillige basis begeleiding aan gemotiveerde werkzoekende die op zoek zijn naar een baan. Denk bij de begeleiding aan aanmoedigen, stimuleren en feedback geven. Als coach help je bijvoorbeeld met de voorbereiding op een sollicitatiegesprek, geef je feedback op een cv of help je door het inzetten van je netwerk. Een maatje gaat ondertussen zelfstandig op zoek naar werk. Deze bijeenkomsten zijn de perfecte gelegenheid om te netwerken en ervaringen te delen. Zowel voor de coaches als maatjes.

Tijdens de lunchbijeenkomst delen we de ervaringen en blikken we vooruit. En wij hebben Ad van Oudheusden, directeur Baanbrekers en tevens coach van het Maatjesproject, bereid gevonden om een toelichting te komen geven.
Bij Baanbrekers draait alles om mensen en werk. Baanbrekers biedt op een vernieuwende en coöperatieve manier dienstverlening aan werkgevers en aan talenten op zoek naar een plek op de arbeidsmarkt. Baanbrekers heeft hierbij oog voor zowel het sociale als het zakelijke. Het uiteindelijke doel van Baanbrekers is mensen – met en zonder beperkingen – volwaardig te laten meedoen aan de maatschappij en aan werk. Baanbrekers levert sterk mensenwerk!

Tijdens deze bijeenkomst word je meegenomen in de mogelijkheden en kansen die Baanbrekers kan bieden voor jou en je maatje.

Zorg dat je erbij bent want de mogelijkheden die Ad van Oudheusden met je zal delen zijn zeer interessant voor jou.

Aanmelden als coach kan door een mail te sturen aan info@ondernemersakkoord.nl met als onderwerp ‘aanmelden lunchbijeenkomst maatjesproject 11 juni 2024’.

Deel dit met uw netwerk!

Wil je zelf een bijeenkomst organiseren, een bijdrage leveren als spreker of een bijeenkomst bezoeken?
Neem dan contact op met ons bedrijfsbureau.