Laden Evenementen

Het Maatjesproject Midden Brabant is een initiatief van het OndernemersAkkoord Midden Brabant. Ondernemers, bestuurders en managers geven op vrijwillige basis begeleiding aan gemotiveerde werkzoekende die op zoek zijn naar een baan. Denk bij de begeleiding aan aanmoedigen, stimuleren en feedback geven. Als coach help je bijvoorbeeld met de voorbereiding op een sollicitatiegesprek, geef je feedback op een cv of help je door het inzetten van je netwerk. Een maatje gaat ondertussen zelfstandig op zoek naar werk. Deze bijeenkomsten zijn de perfecte gelegenheid om te netwerken en ervaringen te delen. Zowel voor de coaches als maatjes.

Deze lunchbijeenkomst is perfect om een introducé mee te nemen en hem of haar kennis te laten maken met het Maatjesproject. Voor deze bijeenkomst willen we je vragen om eens te kijken in jouw omgeving of er iemand geschikt en geïnteresseerd is om zich in te zetten als coach voor het Maatjesproject. Tijdens de lunchbijeenkomst delen we de ervaringen en blikken we vooruit.

Tijdens deze bijeenkomst laten we vol trots de filmpjes van het Maatjesproject zien die gemaakt zijn waarin coaches en maatjes het project promoten.

Aanmelden als coach en het doorgeven van een introducé kan door een mail te sturen aan info@ondernemersakkoord.nl met als onderwerp ‘aanmelden lunchbijeenkomst maatjesproject 20 februari 2024’.

 

Deel dit met uw netwerk!

Wil je zelf een bijeenkomst organiseren, een bijdrage leveren als spreker of een bijeenkomst bezoeken?
Neem dan contact op met ons bedrijfsbureau.