Laden Evenementen

Helaas is dit evenement omwille van de aangescherpte corona regelgeving geannuleerd. 


 

U bent op zoek naar een gemotiveerde werknemer voor een vacature? Open Hiring reikt u hiervoor een nieuwe oplossing aan: een baan zonder sollicitatiegesprek.
Open Hiring vraagt van werkgevers mensen die, enkel zeggen het werk te willen en te kunnen doen, zonder sollicitatiegesprek aan te nemen. Hiermee biedt u nieuwe perspectieven voor mensen die vanwege bijvoorbeeld ontbrekende diploma’s, hun achternaam, leeftijd of persoonlijke omstandigheden, ongewenst zijn uitgesloten op de arbeidsmarkt. De praktijk bewijst: u krijgt daarvoor gemotiveerde mensen die willen laten zien wat ze waard zijn.

De werkzoekende bepaalt zelf of hij geschikt is. Wie interesse toont, komt op een wachtlijst en zo gauw er een plek is, heeft hij een baan. Regio Midden-Brabant telt inmiddels drie bedrijven die werven via Open Hiring. Hun succes was de aanleiding voor het OndernemersAkkoord en WerkgeversServicepunt Werkhart om een bijeenkomst te organiseren. Zij doen dat samen met maatschappelijk ontwikkelaar Start Foundation, de organisatie die Open Hiring op de Nederlandse arbeidsmarkt heeft geïntroduceerd.

U bent van harte welkom op donderdag 8 oktober van 15.00 tot 17.00 uur bij golfbaan Prise d’eau in Tilburg. O.a. Open Hiring-werkgevers Tim ter Meulen van ECCO Leather en Loes de Volder van MamaLoes Babysjop zullen hun ervaringen met u delen.

Meldt u aan via: www.openhiring.nl/middenbrabant (het aantal plaatsen is beperkt).

Alvast meer weten wat Open Hiring voor uw bedrijf kan betekenen? Lees de brochure Open Hiring Midden-Brabant of kijk op www.openhiring.nl.

Deel dit met uw netwerk!

Wil je zelf een bijeenkomst organiseren, een bijdrage leveren als spreker of een bijeenkomst bezoeken?
Neem dan contact op met ons bedrijfsbureau.