Brochure OndernemersAkkoord Midden Brabant

Inclusief Ondernemen

Het OndernemersAkkoord Midden-Brabant is hét platform voor inclusief ondernemen. Voor en door ondernemers die iets willen betekenen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een plek waar ondernemers informatie halen óf juist brengen en waar je in contact komt met elkaar. Wij verbinden ondernemers, overheid en onderwijs met elkaar en samen met onze leden organiseren we inspirerende evenementen die bijdragen aan een meer inclusieve arbeidsmarkt.

Meer dan 550 leden

Wij zorgen, stimuleren en organiseren bijeenkomsten en bevorderen samenwerking. Als lid van ons platform denk je mee over de arbeidsmarkt van de toekomst en maak je deel uit van dit inclusieve platform. Met al meer dan 550 leden delen we kennis en ervaringen tijdens de evenementen en bijeenkomsten die we organiseren. Maak ook kennis met een aantal van onze initiatieven en projecten zoals bijvoorbeeld het Maatjesproject.

Brochure

In deze brochure lees je alles over het OndernemersAkkoord Midden-Brabant. Van projecten, evenementen tot aan onze podcast. Deze brochure omvat het allemaal.