Van der Velden

Wie ben je en wat voor een onderneming zijn jullie?

Zelf ben ik Hoofd personeel & Organisatie bij Van der Velden. De moderne partner voor complete en duurzame dienstverlening in de (afval) waterketen. Met landelijke dekking zijn wij de grootste dienstverlener in Nederland en bieden wij het complete dienstenpakket aangaande rioolbeheer, rioolrenovatie, inzameling van olie, inzameling van vet. Naast het geven van (preventief) advies ontzorgen wij ook onze opdrachtgevers volledig in hun afvalwatermanagement/rioolbeheer.
– Familiebedrijf sinds 1965
– Regionale vestigingen met landelijke dekking
– Compleet dienstenpakket
– Grootste rioleringsbedrijf van Nederland
– Uitsluitend inzet van eigen mensen en eigen materieel
– Hoge kwaliteit en hoge kwaliteit van dienstverlening
– >500 medewerkers

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Om kennis te delen, gebruik te maken van elkaars expertise, in het kader van “samen sterk” en een bijdrage te leveren en te krijgen in opleiden, arbeidsmarkt en behouden van goede medewerkers. Daarnaast ook maatschappelijk vernatwoord ondernemen een goede invulling mede te kunnen geven.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

25 jaar HR in de breedste zin des woords. 10 jaar ervaring in productie, 3 1/2 jaar in Retail, 5 jaar in schoonmaak en 10 jaar in de commerciƫle dienstverlening, onderhandelaar geweest voor de cao Retail Non-Food, Belgiƫ, change manager (cultuur), cijfermatig en goed in processen.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Hopelijk kan ik met mijn kennis en expertise een bijdrage leveren in (verbeter)plannen of andere ondersteunen in de zaken waar zij tegenaan lopen.

Algemene Contactgegevens

Van der Velden
Kastanjelaan 2
5283 WE Boxtel
Tel 411 66 00 06
www.vandervelden.com

Contactpersoon

Bart van Baars
Hoofd Personeel & Organisatie
bart.vanbaars@vandervelden.com