Raaak Personeel

Wat voor onderneming heb je/hebben jullie en wat is je functie?

Raaak Personeel is een personeelsbemiddelaar. Zelf ben ik verantwoordelijk voor de afdeling Raaak Talent in de functie van Senior Talent Manager.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Wij vinden het belangrijk om ook onze sociale verantwoordelijkheid te nemen en om daarnaast als strategisch en regionaal partner onderdeel te zijn van het oplossen van arbeidsmarktproblematieken. Hier dragen wij graag onze expertise aan bij.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Onze expertise is enerzijds het werken met doelgroepen die de juiste begeleiding nodig hebben, waaronder bijvoorbeeld zij-instromers, jongeren die een extra zetje nodig hebben, statushouders of iedereen waarbij het arbeidsmarktpotentieel onvoldoende benut wordt. Hier proberen projectmatig oplossingen voor te vinden. Hierbij maken we ook gebruik van ons grote netwerk van klanten.

Wat wil je graag bijdragen aan het OndernemersAkkoord?

Wij vinden het belangrijk om in gezamenlijkheid onderdeel te zijn van de oplossingen in de huidige arbeidsmarkt. OndernemersAkkoord kan ons helpen met de aansluiting bij andere (sociale) ondernemers en andere participerende partijen in de regio.

Bas van der Boom

Algemene Contactgegevens

Bas van der Boom
Raaak Personeel
Aphroditestraat 13
5047 TW Tilburg
www.raaakpersoneel.nl/
www.raaaktalent.nl/

Contactpersoon

Bas van der Boom
bvanderboom@raaakpersoneel.nl
Senior Talent Manager
Raaak Personeel logo