UWV WERKbedrijf

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Mijn naam is Dennis van Oers en ik ben al geruime tijd werkzaam binnen de werkgeversdienstverlening van het UWV WERKbedrijf. Bij UWV WERKbedrijf komen arbeidsbemiddeling en re-integratie bij elkaar. Het is het trefpunt voor werkzoekenden (ondersteuning bij zoeken van werk en aanvragen van uitkering) en werkgevers (vacaturebehandeling, ontslag- en tewerkstellingsvergunningen).

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

UWV was vanaf het begin lid van het Ondernemersakkoord en dat is voor ons logisch omdat onze dienstverlening gericht is op het bieden van perspectief voor zowel de werkgever als de werkzoekende. Dit sluit dus perfect aan op de doelstellingen van het Ondernemersakkoord en daarom zijn wij een trots lid. Uiteindelijk moeten we het samen doen!

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Vanuit mijn functie als manager Werkgeversdiensten en MT-lid van WSP Midden-Brabant doe ik, met mijn team van adviseurs, mijn best om in de regio de werkgevers zo goed mogelijk te helpen bij hun vragen. Door werkgevers in de regio breed te ondersteunen als strategisch partner bouwen we aan een relatie die hopelijk zorgt voor meer perspectief bij de werkgever en daardoor ook zorgt voor meer perspectief voor werkzoekenden. Mijn doel is dat steeds meer werkgevers het UWV gaan zien als een betrouwbare, meedenkende en logische partner in de regio en dat we samen de regionale arbeidsmarkt zo optimaal mogelijk inrichten.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

UWV WERKbedrijf wil zich voor werkgevers blijven doorontwikkelen tot een strategisch partner, die werkgevend Nederland met raad en daad bijstaat bij arbeidsmarktvraagstukken. Hierin is het belangrijk dat we begrijpen wat werkgevers bezighoudt zodat we hen kunnen ondersteunen met passende dienstverlening. Graag word ik dus gevoed door werkgevers mbt de dienstverlening die zij van ons verwachten/ graag zouden willen zien!

Algemene Contactgegevens

UWV WERKbedrijf
Burgemeester Brokxlaan 1680
5041 SG Tilburg
Tel. 06 – 21 17 25 91
www.uwv.nl

Contactpersoon

Dennis van Oers
Manager Werkgeversdiensten
dennis.vanoers@uwv.nl