Enexis

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Ik ben Dirk van de Reepe en ik werk bij Enexis Groep, één van de Netbeheerders in Nederland. Al meer dan 100 jaar leggen wij gas- en elektriciteitsnetten aan en bewegen wij ons midden in de samenleving waar we zorgen voor een betrouwbare energievoorziening en diensten leveren waarmee we het leven van mensen prettiger en makkelijker maken. Ik vind het mooi om er voor te zorgen dat deze basisbehoefte voor iedereen mogelijk wordt gemaakt. Door onze kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten geven wij vaart aan de energietransitie. Een maatschappelijke rol die we ook in tijden van snelle verandering blijven waarmaken. Nu en in de toekomst.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Met onze ruim 4.300 gedreven medewerkers werken we elke dag weer aan de stabiliteit en betrouwbaarheid van onze netten en de toekomst van onze energie. Zo stimuleren, coördineren, faciliteren en financieren we initiatieven en zetten onze kennis, kunde en kracht in om de energietransitie vaart te geven. Door partner te worden van het OndernemersAkkoord hopen wij in contact te komen met nieuwe werknemers die mee willen werken aan deze duurzame energievoorziening.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Enexis en ikzelf hebben allicht kennis van energie(transitie) en intensieve samenwerking met grondroerende partijen, gemeenten en de omgeving. Zelf heb ik met ervaring in leidinggeven inzicht hoe niet alleen de harde kant van leiding geven, maar ook de zachte kant ertoe leidt dat er hart voor de zaak ontstaat en trots voor ons maatschappelijk werk. Daarnaast is veiligheid cruciaal in de energiebranche en ben ik intrinsiek gemotiveerd om daar elke dag mee bezig te zijn.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Ik ben op zoek naar nieuwe collega’s die zich samen met mij in willen zetten om de energievoorziening veilig, betaalbaar en overal beschikbaar te houden. Den Bosch, Tilburg, Eindhoven of Bergen op Zoom. Waar je ook werkt bij Enexis Groep, je werkt elke dag om het dagelijks leven in gezinnen en bedrijven mogelijk te maken. Daarnaast ben ik op zoek naar samenwerking in onze keten om met zo min mogelijk overlast iedereen van energie te voorzien.

Algemene Contactgegevens

Enexis
Atlasstraat 1
5047 RG Tilburg
Tel. 088 – 857 22 22
www.enexis.nl

Contactpersoon

Dirk van de Reepe
Vestigingsmanager
communicatie@enexis.nl