Delicia

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Elise van Wijngaarden, werkzaam als HR Manager bij Delicia.
Make Life Delicious. Met dit doel is Delicia in 1938 opgericht. De uitdaging die ons scherp houdt, is om samen met onze partners heerlijke chocolade decoraties en ingrediënten te creëren. Wij maken onze producten met kennis, kunde en passie. Prachtige producten die mensen blij maken. Wij hebben inmiddels een mooie historie en mogen onszelf rekenen tot één van de grotere producenten van chocolade broodbeleg, versieringen en snacks. Die positie willen we behouden, daarom zijn wij ontzettend gedreven in wat wij doen. Onze focus op innovatie en groei vertalen wij naar verrassende productconcepten die we samen met onze klanten ontwikkelen.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Wij ondersteunen het initiatief van het Ondernemersakkoord en willen hier graag een bijdrage aan leveren. Ook willen wij als Delicia in de regio herkenbaar zijn als het gaat om het aanbieden van werkgelegenheid en onze verschillende arbeidsmogelijkheden.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Wij stimuleren onze medewerkers om een gezond en actief leven te leiden. Zij voelen zich “thuis” bij Delicia en zijn enthousiast om bij te dragen aan de ontwikkeling van Delicia, collega’s en zichzelf.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Onze medewerkers zijn erg belangrijk, zij vormen het fundament van de organisatie. Samen creëren we een veilige en gezonde werkomgeving. Wij delen deze ervaring graag met andere bedrijven, maar willen ook leren van andere organisaties.

Algemene Contactgegevens

Delicia
Zevenheuvelenweg 53
5048 AN Tilburg
Tel. 013 – 462 55 25
www.delicia.nl

Contactpersoon

Elise van Wijngaarden
HR Manager
e.v.wijngaarden@delicia.nl