Junique Advies

Wat voor onderneming heb je/hebben jullie en wat is je functie?

Junique Advies B.V. is (j)unique in advies en bestaat nu meer dan 14 jaar. We houden ons bezig met (job)coaching /training van (commercieel/technisch) personeel, dus mens en organisatie. Daarnaast wordt Junique Advies door (inkoop)organisaties in de techniek ingehuurd voor inkoop dan wel voor het werven van nieuwe leden. Verder heb ik met enkele strategische partners entree- en vervolgopleidingen in de techniek ontwikkeld. Dit in samenspraak met de landelijke managers van het UWV/WSP en gemeenten.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Ik ben lid geworden, omdat ik vind dat je als ondernemer je in moet zetten om onder andere mensen met afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe mogelijkheden te bieden. MVO moet wel in raad en daad worden gerealiseerd. Door lid te worden van het OndernemersAkkoord kun je een steentje bijdragen aan de groei van het OndernemersAkkoord door het inzetten van je netwerk en te sparren met andere leden en het delen van je expertise.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Ik ben door mijn werk en het netwerk goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en heb diverse initiatieven (E-learning) ontwikkeld. Bovendien ben ik regelmatig in gesprek met landelijke managers om nieuwe concepten in de markt te zetten.

Wat wil je graag bijdragen aan het OndernemersAkkoord?

Zoals hierboven al aangegeven. Maar, het maatjesproject vind ik echt super! En alle maatjes zijn aan het werk. Dus kom maar op!

Frank Westerduin

Algemene Contactgegevens

Frank Westerduin
Junique Advies
De Ploegschaar 90
5056 MG Berkel-Enschot
www.junique-advies.nl/

Contactpersoon

Frank Westerduin
info@junique-advies.nl
Eigenaar