SodaStream

Wie ben je en wat voor een onderneming zijn jullie?

Ik ben Gabriel Shitrit, Site Manager bij SodaStream Nederland. Het hoofdkantoor van SodaStream is gevestigd in Israel en we hebben locaties over de hele wereld. Ik ben verantwoordelijk voor onze productielocatie in Tilburg, waar momenteel zo’n 650 Streamers werken.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

In onze SodaStream productielocatie in Tilburg zie wij tal van mogelijkheden voor collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door middel van goede samenwerking bieden we al tientallen banen voor deze doelgroep. Een van onze culturele waarden is One SodaStream, we zijn allemaal anders en toch allemaal een geheel. Dit dragen wij graag uit.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Onze locatie in Tilburg is de afgelopen jaren zeer sterk gegroeid. Het ondersteunen van de groei en de kritische rol die HR daarbij speelt heeft de afgelopen jaren getekend. Een ander thema waar wij zeer actief mee bezig zijn is ‘Employee Experience’. Dit vertaalt zich door in alles wat wij doen. Onderliggend aan al onze activiteiten zijn onze ‘6 What Counts Factors’, onze culturele waarden. Waarbij we speciaal aandacht hebben voor de multiculturele achtergrond van al onze Streamers, met nu zo’n 26 nationaliteiten op onze locatie in Tilburg.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Door middel van dit platform staan gelijkgestemden organisaties in contact met elkaar. Dit geeft de mogelijkheid tot kennisdeling en gezamenlijk verder ontwikkelen.

Algemene Contactgegevens

SodaStream International B.V.
Dongenseweg 200
5047 SH Tilburg
www.sodastream.nl

Contactpersoon

Gabriel Shitrit
Site manager
HR.NLC@sodastream.com