Heskon BV

Wie ben je en wat voor een onderneming zijn jullie?

Heskon BV is een jong bedrijf welke sinds 2019 fietsaccu’s reviseert. Na gemiddeld een jaar of 5 gebruik van de ebike wordt de accu slechter en is deze aan vervanging toe. In plaats van het kopen van een nieuwe accu of zelfs nieuwe fiets kan er dus ook gekozen worden voor een revisie. Hierbij worden alle batterijcellen in de accu vervangen voor nieuwe batterijen, maar de behuizing van de accu en de elektronica behouden. Dit is goedkoper voor de klant en uiteraard een milieubewustere keuze. In onze missie en visie hebben wij beschreven dat wij er naar streven om in onze werkplaats waar het werk uitgevoerd wordt 30% van het personeel in te vullen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Wij zijn lid geworden van het OA omdat ik om het gebied van personeelswerving en soort personeelsleden de afgelopen jaren veel ervaring heb opgedaan hoe het anders kan. Deze ervaringen en mindset wil ik graag delen met andere ondernemers om te laten zien dat als je het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onderdeel maakt van je missie en visie je er goede succes mee kan boeken. Maar ook dat als je het halfslachtig doet, wat nu veel gebeurd je er meer ongemak van hebt en er dus op kan stuk lopen. Wat weer nadelig is voor deze kandidaten.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Mijn expertise ligt in het motiveren en weer op de arbeidsmarkt helpen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast het efficiĆ«nt werven en aannemen van grotere aantallen medewerkers op de korte termijn zonder gebruik te maken van derde partijen zoals uitzendbureau’s of werving en selectie.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Wij zijn partner geworden van het OA omdat ik om het gebied van personeelswerving en soort personeelsleden de afgelopen jaren veel ervaring heb opgedaan hoe het anders kan. Deze ervaringen en mindset wil ik graag delen met andere ondernemers om te laten zien dat als je het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onderdeel maakt van je missie en visie je er goede succes mee kan boeken. Maar ook dat als je het halfslachtig doet, wat nu veel gebeurd je er meer ongemak van hebt en er dus op kan stuk lopen. Wat weer nadelig is voor deze kandidaten.

Algemene Contactgegevens

Heskon BV
Enschotsestraat 56
5013 BD Tilburg
Tel 013 204 50 37
www.heskon.nl

Contactpersoon

Hannes de Jong
Directeur/eigenaar
info@heskon.nl