ATS All Tape Supplies BV

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Joan Felip Muñoz (42jaar), vader van 3 kinderen (16, 13 en 11). In 2006 ATS All Tape Supplies opgericht samen met mijn vader. ATS All Tape Supplies is een producent van speciale zelfklevende tapes voor professioneel gebruik, gespecialiseerd in het produceren van private label en custom made zelfklevende tapes.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Een paar jaar na de oprichting van ATS All Tape Supplies BV werd het ons snel duidelijk dat de productie van de speciale tapes door ATS zelf gedaan moest worden. Op deze wijze konden wij de kwaliteit, flexibiliteit en snelheid waarborgen die benodigd was om onze klanten te bedienen. Hierdoor ontstonden een aantal arbeidsplaatsen die snel opgevuld moesten worden. In samenwerking met Gemeente Tilburg werd dit snel verwezenlijkt.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Uitdagingen omzetten in mogelijkheden en medewerkers dmv motivatie, plezier en ontwikkeling begeleiden naar ‘meewerkers’. Graag zorg ik ervoor dat mijn collega’s met een glimlach naar het werk komen maar met een grijns naar huis gaan na een intensieve arbeidsdag.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Graag deel ik mijn ervaringen met andere ondernemers en betrokkenen. Wij zijn altijd op zoek naar ‘meewerkers’ die samen met onze collega’s van ATS ervoor willen gaan om samen het bedrijf steeds naar een hoger niveau te brengen.

Algemene Contactgegevens

ATS All Tape Supplies BV
Emma Goldmanweg 10
5032 MN Tilburg
Tel. 06 – 28 27 55 69
www.alltape.eu

Contactpersoon

J. Felipe Muñoz
CEO
f.munoz@alltape.eu