Prisma

Wie ben je en wat voor een onderneming zijn jullie?

Ik ben Kitty Broeders en werk bij Prisma als beleidsadviseur. Bij Prisma hebben we een duidelijke visie. Persoonlijke behoeften, mogelijkheden en talenten zijn leidend voor onze zorg. Wij kijken verder dan de standaard zorg en helpen bij het vinden van een waardevolle plek in de samenleving. Dit betekent dat zorg bij ons maatwerk is. Onze begeleiding stemmen we volledig af op de persoon. We hebben er geen problemen mee om het net even wat anders te doen en zijn er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Of er een klein beetje, of juist veel zorg nodig is. Iedereen moet zo gewoon mogelijk kunnen leven! Door echt en intensief contact te maken met de persoon in zorg en de omgeving leidt dit in onze ogen samen tot de beste zorg.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Wij zijn een netwerkorganisatie en werken ook voor de zorg veel samen met andere partijen. Zorgen doen we samen. Wij zijn ervan overtuigd dat we door de samenwerking met organisaties in het ondernemersakkoord meer kunnen bereiken. Deze samenwerking biedt kansen voor werkplekken voor cliƫnten, maar ook werkplekken voor anderen binnen onze mooie organisatie!

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Vanuit HR – en dan specifiek vanuit recruitment – ben ik nauw betrokken bij de vele bewegingen op de arbeidsmarkt. Ik ben betrokken bij diverse samenwerkingsverbanden en ben daarbij continue op zoek naar de verbinding.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Als partner in dit ondernemersakkoord hopen wij bij te dragen aan de maatschappelijke verantwoording om mensen een passende plek te bieden op de arbeidsmarkt. Ook met deze samenwerking zijn we op zoek naar verbinding. Op weg naar mooie nieuwe samenwerkingen met diverse andere organisaties.

Algemene Contactgegevens

Prisma
Taxandriaweg 12-B2
5142 PA Waalwijk
Tel +31 6 23 84 28 58
www.prismanet.nl

Contactpersoon

Kitty Broeders
Beleidsadviseur HRM (Recruitment)
kbroeders@prismanet.nl