MamaLoes

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Ik ben Loes de Volder, moeder van 5 kinderen en eigenaar van MamaLoes, een retailer in babyartikelen. We helpen aanstaande en jonge ouders, zowel online als offline, bij de aanschaf van hun babyspullen. Dagelijks maken wij bij MamaLoes duizenden mensen blij. Daar draait alles om voor ons. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een topservice en een goede bereikbare klantenservice dragen hieraan bij. Dagelijks staat ons team met liefde en plezier klaar. Want wij willen iedereen blij maken met dát waar wij goed in zijn! Dit doen wij niet alleen door de verkoop van babyspullen. Ook met ons sociaal werkgeverschap dragen wij bij aan een mooiere wereld.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Het zit in ons DNA om te zorgen. Zorgen voor onze klanten, zorgen voor onze medewerkers en zorgen voor de wereld om ons heen. Dan is de match met het OndernemersAkkoord snel gemaakt. Dezelfde visie en dezelfde doelen. Dan hoef je alleen nog maar krachten te bundelen om hele mooie dingen te kunnen bereiken samen.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Kansen zien en maatwerk leveren, dat is wel echt mijn expertise. Daar maken wij als werkgever het verschil. Iedereen kan meedoen, iedereen kan een bijdrage leveren. Als we maar de moeite nemen om te kijken wát dat is. Iedereen heeft het recht maar ook de plicht (daar waar het mogelijk is) zichzelf te mobiliseren en deel te nemen aan het arbeidsproces. Waar een wil is is een weg. Laten we die weg samen gaan vinden.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Graag wil ik mijn passie delen voor gelijke kansen.
Inspireren en out of the box gaan in de zoektocht naar nieuwe wegen.
Ik ben op zoek naar mensen die zich ook hard willen maken voor een arbeidsmarkt voor iedereen.
Een arbeidsmarkt waarbij gelijke rechten en plichten gelden voor iedereen.

Loes de Volder

Algemene Contactgegevens

MamaLoes
Tijvoortsebaan 15
5051 HJ Goirle
Tel. 013 – 220 59 59
www.mamaloesbabysjop.nl

Contactpersoon

Loes de Volder
Eigenaar
Loes@mamaloes.nl