Pondres

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Ik ben Maarten Wolters en sinds mei 2018 CFO en mede-eigenaar van Pondres. Daarnaast ben ik voorzitter van Vitaal Kraaiven. Pondres heeft een lange Tilburgse historie en is actief op het gebied van gepersonaliseerde, effectieve klantcommunicatie en distributie. Pondres biedt haar klanten gepersonaliseerde oplossingen langs drie pijlers: hardcopy print, digitale communicatie zoals het beheer van een web portals en fulfilment met als voorbeeld, het versturen van pakketjes.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Pondres staat als dienstverlener in klant gedreven communicatie midden in de maatschappij. We zijn ons bewust van de (maatschappelijke) verantwoordelijkheden die we hebben op het gebied van onder andere arbeidsomstandigheden, werkgelegenheid en milieu. Dat hebben we ander andere concreet gemaakt met het ondertekenen van het Ondernemersakkoord Midden-Brabant.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Ik geloof in de kracht van de lokale netwerkeconomie en heb in eerdere werkervaringen in het buitenland mogen ervaren tot welke aansprekende resultaten dit kan leiden. Pondres is 1 van de initiatiefnemers voor het bevorderen van collegiale in – en uitleen van personeel. De recente samenwerking met de Commanderie waarbij een groot deel van de Commanderie medewerkers bij Pondres aan de slag zijn gegaan is hiervan een voorbeeld. Daarnaast betrekt Pondres medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in haar arbeidsproces.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Persoonlijk deel ik mijn kennis en inzichten graag om een bijdrage te leveren aan het thema arbeidsmobiliteit. Ik geloof in de kracht van lokale samenwerking en de mogelijkheden die bijvoorbeeld collegiale uitleen bieden voor werkgevers, werknemers en lokale overheid. Hierbij kunnen flexibiliteit voor ondernemers en meer werkzekerheid voor werknemers prima worden gecombineerd.

Algemene Contactgegevens

Pondres
Kraaivenstraat 19
5048 AB Tilburg
Tel 088 949 4100
www.pondres.nl

Contactpersoon

Maarten Wolters
CFO en mede-eigenaar
info@pondres.nl