VNO-NCW Brabant Zeeland

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

VNO-NCW Brabant Zeeland is het sterkste ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland. We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie, werken nauw samen met onze leden én andere organisaties en maken nieuwe verbindingen tussen ondernemers mogelijk. VNO-NCW Brabant Zeeland biedt ondernemers een platform waar zij van elkaar en anderen kunnen leren en draagt via belangenbehartiging bij aan het verbeteren van de vestigingscondities.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Een van onze lobbythema’s is Arbeidsmarkt en Onderwijs. Een gezonde arbeidsmarkt met daarop afgestemd onderwijs. Voor ondernemers blijft het onverminderd van belang. We onderschrijven de doelstellingen van het Ondernemersakkoord en vertegenwoordigen daarin de ondernemers uit onze achterban.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Mijn expertise zit hem vooral in het verbinden van ondernemers, het opzoeken van de samenwerking en door het delen van ‘best practices’ te stimuleren. Slim gebruik maken van elkaars ervaring om vooruitgang mogelijk te maken!

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Op naar de 100.000 banen is een landelijk project waar de opdracht die we gezamenlijk hebben regionaal in allerlei initiatieven uitgevoerd wordt. Een voorbeeld hiervan is het OndernemersAkkoord. Hierin brengt VNO-NCW vanuit haar netwerk kennis en kunde.

Algemene Contactgegevens

VNO-NCW Brabant Zeeland
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg
Tel. 06 – 30 34 16 23
www.vnoncwbrabantzeeland.nl

Contactpersoon

Marloes Rijken
Regiomanager
rijken@vnoncwbrabantzeeland.nl