McDonald’s

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Mijn naam is Atala du Maine, ik ben alweer 20 jaar de franchiseneemster van 3 McDonald’s restaurants, 2 in Tilburg en 1 in Udenhout. Het leuke van McDonald’s is, dat er veel mensen werken, die allemaal een andere achtergrond hebben. Toch zijn ze samen 1 team, waar mensen leren van elkaar.
Iedereen is welkom bij ons, en iedereen kan zich ontwikkelen. We hebben ook opleidingen van MBO niveau 2 tot MBO niveau 4.

Kijk op onze site voor meer informatie of neem direct contact met mij op!

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Ik ben lid van het OndernemersAkkoord omdat ik geloof dat er voor iedereen wel een plekje is op de arbeidsmarkt. Omdat velen bij McDonald’s zijn begonnen voor hun eerste baantje, zijn wij gespecialiseerd in het opleiden van mensen. Fouten maken mag, iedereen moet en kan iets leren, dat vinden wij heel normaal! Niet iedereen weet dit echter van ons, of niet iedereen denkt aan ons, dat is voor mij de reden om partner te zijn van het OndernemersAkkoord.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

McDonald’s is een horeca bedrijf waar veel gasten komen en veel medewerkers werken. Samenwerken met collega’s en service gericht zijn, mensenwerk dus, in een team, daar draait het om bij ons.
McDonald’s ken je natuurlijk wel, maar wist je dat je ook kan werken op vaste tijden of flexibele tijden? Of dat we ook medewerkers hebben die alleen maar ondersteunende werkzaamheden verrichten, zoals schoonmaken, magazijn op orde houden?
Uiteraard zijn wij wel een horeca bedrijf dus als je in de keuken wilt werken, komt ook werken in de avonduren voor. Wij zijn namelijk 7 dagen in de week open, van 8.00 tot 01.00.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Met meer dan 100 medewerkers per vestiging kunnen we veel aan, maar er is altijd wel een plekje waar jij zou kunnen passen. Het enige wat wij vragen is, dat je lichamelijk fit bent, voor de rest leren wij je alles wat je nodig hebt.

Algemene Contactgegevens

McDonald’s
Aphroditestraat 11
5047 TW Tilburg
Tel. 06 – 55 57 75 95
www.mcdonalds.nl

Contactpersoon

Atala du Maine
Eigenaar
mckantoortilburg@gmail.com