Logistic Force Tilburg B.V.

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Ik ben Michel Stoops en sinds 2010 werkzaam bij Logistic Force Tilburg B.V.. Wij houden ons bezig met uitzenden van vooral Logistiek personeel voor onze logistieke Hotspot Nummer 1 van Nederland . Wij voorzien onze klanten van flexibele werknemers, zoals vrachtwagen chauffeurs en medewerkers voor de interne transportmiddelen (denk hierbij aan hef- en reachtrucks). In de loop van de jaren zijn wij ook voor productiebedrijven flexibele arbeid gaan leveren.
Hiernaast zijn wij middels onze eigen Logistic Force Academy in staat mensen om te scholen en bij te scholen in de logistieke en/of chauffeurswereld.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Wij geloven in de kracht van mensen, dat maakt onderdeel uit van ons DNA. Middels het OndernemersAkkoord kunnen we in contact komen met mensen die een extra steuntje kunnen gebruiken. We kunnen deze mensen helpen om een nieuwe carrière te starten in de logistiek.
Door de verscheidenheid aan partners in het OndernemersAkkoord kan ik veel leren en kunnen we elkaar versterken.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging, mede door overheidsbeslissingen maar ook door veranderende technologie in de logistiek. Denk hierbij aan robotisering en zelfrijdende vrachtwagens. Voordat die toepassingen volledig operationeel zijn, kunnen we veel investeren in de huidige manieren van logistiek bedrijven. Daar zijn mensen voor nodig.
Tevens zien we een 5 daagse werkweek veranderen in een 4 of zelfs 3 daagse werkweek. Terwijl de 7 daagse 24 uur economie wel fulltime mensen nodig heeft. Hiervoor zullen we arbeidsmigranten moeten aantrekken om ons te helpen om de economie draaiend en groeiend te houden.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Ik kom mijn kennis van de logistieke branche brengen en kom de passie delen van het helpen van mensen.
Ik ben op zoek naar succesverhalen en het moment waarop we met zijn allen kunnen zeggen dat het OndernemersAkkoord overbodig zou zijn.

Algemene Contactgegevens

Logistic Force Tilburg B.V.
Heraclesstraat 6
5048 CG Tilburg
Tel. 06 – 29 44 41 03
www.logisticforce.nl

Contactpersoon

Michel Stoops
Mede Eigenaar
michel@logisticforce.nl