Tiwos

Wie ben je en wat voor een onderneming zijn jullie?

Sinds 2008 werk ik bij Tiwos, tilburgse woonstichting in de rol van organisatieontwikkelaar in combinatie met HR/beleid.
Tiwos is een corporatie die bewoners helpt zelf een thuis te maken, in een buurt waar iedereen kan meedoen en vooruitkomen. We willen naast onze bewoners staan en verschil maken waar dat nodig is. We kennen onze buurten en bewoners. Niet op afstand, maar van dichtbij. We hebben ├ęcht contact. Onze 7.500 woningen liggen verspreid in de buurten van Tilburg en Berkel-Enschot. Bij Tiwos werken ruim 90 medewerkers die sociaal, dichtbij en gedreven zijn. Onze partners vinden Tiwos een professionele organisatie waar creativiteit en openheid erg gewaardeerd worden.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Wij zijn lid geworden van het OA omdat we een inclusieve organisatie willen zijn die mensen kansen geeft. We zijn sinds 2019 gecertificeerd op trede 3 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen, wat inhoudt dat we ons bovengemiddeld inspannen om werk te bieden aan mensen uit de PSO-doelgroep.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Ik houd me bezig met de ontwikkeling van mens en organisatie. Denk daarbij aan onderwerpen als persoonlijk leiderschap, zelfsturing, en HR beleidsontwikkeling op allerlei terreinen.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

We vinden het belangrijk om contact te houden met organisaties die mensen kansen bieden en samen te werken waar dat kan. We delen ervaringen en zoeken inspirerende voorbeelden.

Algemene Contactgegevens

Tiwos
Stationsstraat 24
5038 ED Tilburg
Tel +31 6 33 61 67 63
www.tiwos.nl

Contactpersoon

Monique Marinus
Organisatieontwikkelaar/HR
moniquemarinus@tiwos.nl