Van Spaendonck Groep

Wie ben je en wat voor een onderneming zijn jullie?

Monique van Groeninge en werkzaam als Financieel directeur bij de Van Spaendonck Groep. Al meer dan 100 jaar werkt Van Spaendonck aan oplossingen voor ondernemers in het MKB. Begonnen als branchevereniging voor de textielindustrie, passen we onze producten en diensten continu aan op de behoefte van ondernemers. Tegenwoordig ondersteunen we het MKB in elke fase van het ondernemerschap. Zodat starters, midden- en kleinbedrijven geen omkijken meer hebben naar administratieve vraagstukken. Zo is Van Spaendonck de moederorganisatie achter Wissenraet Van Spaendonck maar ook ondernemerswebsite MKB Servicedesk, Loket.nl, de online salaris en HR-applicatie voor intermediairs; CoPilot, de online salaris en HR applicatie voor ondernemers en Wissenraet Van Spaendonck, de samenwerkingspartner voor jouw branchevereniging.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Als Van Spaendonck ondersteunen wij het Ondernemersakkoord en willen hier graag een steentje aan bijdrage. Als ‘managers in samenwerking’ zijn we ervan overtuigd dat we samen meer bereiken. Daarbij voelen we ons als Tilburgs bedrijf ook betrokken bij de omgeving en leveren graag een bijdrage aan een gezonde arbeidsmarkt met kansen voor iedereen. Niet voor niets is ons credo ook ‘meer bereiken door samenwerken’. Dat doen we voor al onze klanten, maar ook met heel veel plezier met andere betrokken bedrijven hier in Brabant.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Onze medewerkers vormen het fundament van onze organisatie en wij stimuleren onze medewerkers dan ook dagelijks om zichzelf te ontwikkelen. Persoonlijk heb ik ruim 20 jaar ervaring als leidinggevende.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Vanuit Van Spaendonck zoeken we regelmatig mensen om de teams van ons bedrijf te versterken. Daarnaast zetten we ons netwerk en onze competenties op het gebied van werk en samenwerken graag in voor de omgeving.

Monique van Groeninge

Algemene Contactgegevens

Van Spaendonck
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg
Tel (013) 594 44 45
www.vanspaendonck.nl

Contactpersoon

Monique van Groeninge
Financieel Directeur Van Spaendonck Groep
m.vangroeninge@vanspaendonck.nl