Bregil B.V.

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Mijn naam is Nancy van den Bliek en samen met mijn partner Ed van den Bliek zijn wij de trotse ouders van 4 jong volwassen kinderen. Daarnaast is Ed sinds 2007 de eigenaar van Bregil in Gilze. Bregil is specialist in het vervaardigen van maatwerkproducten in metaal. Het basismateriaal hiervoor bestaat voornamelijk uit buis, plaat en profielproducten. Bregil produceert metalen producten voor onder andere winkelinrichtingen, displays, meubelen en machinebouw. Wij beschikken over een modern en geavanceerd machinepark. Een compleet maatwerk product ontwikkeld en geproduceerd onder één dak. De vraag van de klant staat hierbij altijd centraal. Bregil is een ambitieus bedrijf met potentie, waar een team vakmensen werkzaam is die er samen met ons naar streven mooie producten te maken voor een goeie prijs. Daar zijn wij trots op!

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Bregil is altijd op zoek naar vakmensen. Mensen die zin hebben om aan het werk te zijn en trots zijn op waar ze mee bezig zijn. Soms is de weg om dit te bereiken niet vanzelfsprekend. Wij kunnen en willen mensen hierbij helpen. Door partner te worden van het OndernemersAkkoord vinden we elkaar wat makkelijker en is de stap naar succes weer een stapje dichterbij. Het uitgangspunt is ‘doen met wilskracht’!

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Door altijd op zoek te zijn naar vakmensen kom je veel mensen tegen in en buiten het werkveld. Door met elkaar in gesprek te gaan en te luisteren naar wat jij te bieden hebt, proberen we te kijken of dit op een positieve manier in te passen is binnen ons team. Niet perse op basis van diploma’s, maar op basis van wat je echt leuk vindt en waar je goed in bent. Dit proces blijven we volgen, zodat je op eigen snelheid en niveau dit stapje naar je succes kunt behalen.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Met veel enthousiasme en positiviteit ben ik dagelijks betrokken bij ons team. Door dit te delen binnen mijn netwerk en zo weer in contact te komen met nieuwe mensen, zorgen we er samen voor om werken in de techniek weer wat interessanter op de agenda te krijgen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Algemene Contactgegevens

Bregil B.V.
Lange Wagenstraat 57
5126 BB Gilze
Tel. 06 – 15 44 32 45
www.bregil.nl

Contactpersoon

Nancy van den Bliek
Specialist in personeelszaken
nvdbliek@bregil.nl