Bonheur Horeca Groep

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Nicky Foesenek (31 jaar) en woonachtig in Tilburg. Samen met mijn 2 compagnons Tim Wijdemans en Briene Brienissen ben ik eigenaar van Bonheur Horeca Groep. Bonheur is een Tilburgs bedrijf en bestaat al ruim 34 jaar. Inmiddels exploiteren wij 10 horeca locaties in en rondom Tilburg waaronder Auberge du Bonheur, Koning Willem II Stadion, Prise d’Eau golf en 4 locaties op het campusterrein van Tilburg University. Voor ieder moment van ontmoeten, vieren en zakendoen in Midden-Brabant bieden wij een passende locatie en aanbod.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Het vinden van de juiste collega’s is niet altijd gemakkelijk. Onze voorgangers zijn al ruim 12 jaar geleden gestart om werkzoekenden met een rugzakje of jongeren die het net wat lastiger hebben op school een stageplek binnen Bonheur te bieden. Dit organiseren wij bijvoorbeeld samen met Prins Heerlijk en tijdens projecten zoals Re-newt, Chefs level en het Maatjesproject. Dit blijkt al jaren een perfecte match. Ons motto, iedereen doet mee! Dat is de reden dat ik me graag aansluit bij het OndernemersAkkoord.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Naast mijn commerciĆ«le rol ben ik binnen Bonheur verantwoordelijk voor het uitdragen van onze missie en visie, GENIETEN! Zowel intern voor onze collega’s als extern voor gasten en leveranciers is GENIETEN voor ons het sleutelwoord. Interne voorbeelden hiervan zijn onze eigen Bonheur Academy en het Bonheur Coole Dingen Team.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Ik hoop met onze ervaring en de succesverhalen van onze medewerkers andere bedrijven en organisaties enthousiast te maken om hiervoor ruimte te creƫren binnen je onderneming als dat nog niet van toepassing is. Daarnaast blijft er bij ons altijd ruimte voor nieuw talent, ook uit deze kwetsbare doelgroepen, en sta ik als jonge ondernemer meer dan open om te blijven leren van andere ondernemers.

Algemene Contactgegevens

Bonheur Horeca Groep
Bredaseweg 441
5036 NA Tilburg
Tel. 06 – 46 62 02 46
www.bonheurhorecagroep.nl

Contactpersoon

Nicky Foesenek
Commercieel Directeur / Mede-eigenaar
nicky@bonheurhorecagroep.nl