SK013

Wie ben je en wat voor een onderneming zijn jullie?

Ik ben Niek Frijters van Sociaal Krachtig 013 (SK013). Sociaal Krachtig 013 helpt mensen bij het omgaan met veranderingen, bij een (financiële-, maatschappelijke- of mentale) terugval. Dit doen we door helderheid te brengen in de situatie, te werken aan een positieve mindset en mensen te leren om weer zelfregie te nemen en nieuwe kansen en mogelijkheden te zien. We bieden individuele begeleiding bij het vinden van betaald werk, vrijwilligerswerk (tijdelijke werkervaringsplek), of een andere zinvolle dagbesteding. Of bij het starten van een eigen onderneming.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

De doelstelling om personen te helpen bij hun zoektocht naar een betaalde baan, of weer meedoen in de samenleving past binnen onze missie en visie. OndernemersAkkoord heeft een netwerk aan bedrijven die mee kunnen denken bij de doelen die wij vanuit Sociaal Krachtig 013 hebben.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Het enthousiasmeren en activeren van een werkzoekende, om hem te ondersteunen en te helpen (vanuit zelfregie en zelfverantwoordelijkheid) in zijn zoektocht naar een baan. Wij gaan samen op zoek om de drijfveren van de werkzoe¬kende te vinden, wat wil hij, wat kan hij, welke ervaring heeft hij en waar krijgt hij energie van…. nodig om een volgende (duurzame) carrière-stap te kunnen maken.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Wij zijn meedenkers en omdenkers, hebben veel ervaring met personen die een terugval hebben gehad, in een nega¬tieve spiraal zitten, of (een langdurige periode) tot stilstand zijn gekomen, weer te laten groeien en ze de weg terug te laten vinden naar (o.a. financiële) zelfredzaamheid.

Wij zoeken bedrijven die ons aan werkervaringsplekken en betaalde werkplekken kunnen helpen, om onze cliënten te laten groeien en weer duurzaam mee te laten doen.

Algemene Contactgegevens

SK013
Burg. Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg
Tel 06 55 32 51 83
www.sk013.nl

Contactpersoon

Niek Frijters
New business coach
niek@sk013.nl