Mercure Hotel Tilburg Centrum

Wie ben je en wat voor een onderneming zijn jullie?

Ik ben Niek van den Broek, Mede-eigenaar van de Heuvelpoort | Mercure en IBIS in Tilburg met bijbehorende merken zoals Restaurant Taste!, Grand Café Puur en CitySauna. We zijn een ondernemend bedrijf met een grote betrokkenheid bij alles wat er in Tilburg gebeurd en streven naar de professionaliteit van een grootbedrijf met het gevoel van een familiebedrijf. We investeren veel in onze medewerkers en hebben een duidelijke visie hoe we tegen leidinggeven aankijken (https://www.carriereindehoreca.nl/visie-op-leiderschap/). We investeren in automatisering om meer ruimte en tijd te creeeren voor gastvrijheid naar onze gasten.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

We hebben de overtuiging dat we de juiste mensen op de juiste plek moeten zetten én dat die plek niet in beton gegoten is omdat simpelweg het werk én de situatie van de medewerker veranderd. We zijn dan ook al sinds jaren betrokken bij de Startersbeurs, Maatjesproject, Prins Heerlijk en losse initiatieven om de verbinding te leggen tussen medewerker en werkgever. Soms bij ons, soms bij een ander. De arbeidsmarkt blijft aan verandering onderhevig dus blijven wij ook graag betrokken bij het Ondernemersakkoord.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Mijn netwerk ligt voornamelijk in Tilburg, mijn persoonlijke kracht ligt bij de kleuren van Carl Jung, Insights. Wij gebruiken deze tool al meer dan 10 jaar voor onze medewerkers om te helpen bepalen waar je kracht ligt en blinde vlekken. Dat gecombineerd met mijn direct motiverende karakter weet ik mensen ( die zelf ook willen ) te motiveren en begeleiden naar opties die bij hun eigen kracht aansluiten.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Wij stellen graag ons netwerk en expertise in ons bedrijf ter beschikking om mensen met een positieve instelling en energie weer aan het werk te krijgen.

Algemene Contactgegevens

Mercure Hotel Tilburg Centrum
Heuvel 37
5038 CP Tilburg
Tel +31 (0)13 535 32 75
www.mercure-tilburg.nl

Contactpersoon

Niek van den Broek
Eigenaar
niekvandenbroek@heuvelpoort.nl