Job Investment Group

Wat voor onderneming zijn jullie?

Job Investment Group is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in de regio. Op jaarbasis heeft Job Investment Group bijna tweeduizend uitzendkrachten aan het werk. Een steeds groter onderdeel hiervan, zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Van mensen met een beperking tot nieuwe Nederlanders, iedereen verdient een kans. Al onze kandidaten kunnen ervaring opdoen in onze werkplaats en krijgen middels jobcoaching op maat alle hulp bij het verder ontwikkelen van werk- en sociale vaardigheden. Zodoende wordt iedere kandidaat klaargestoomd voor (een terugkeer op) de reguliere arbeidsmarkt.

Waarom ben je lid geworden van het OndernemersAkkoord?

We geloven dat iedereen recht heeft op werk en hechten ontzettend veel waarde aan duurzaam samenwerken. Duurzaam in de zin dat we zowel kandidaat als werkgever blij maken en dat er veel aandacht is voor een goede toekomst.

Zeker ook gezien de krapte op de arbeidsmarkt, is het ontzettend interessant om te investeren in de toekomst van nieuw talent. Zo hebben we aan de hand van diverse partnerships met werkgevers en gemeentes ook dit jaar weer een hoop kandidaten geholpen aan een passende baan.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Job Investment Group biedt in de volle breedte ondersteuning bij vraagstukken op het gebied van personeel, organisatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben we diverse instroom projecten opgezet en begeleid, en kijken we altijd naar hoe we processen kunnen verbeteren en optimaliseren, bijvoorbeeld op het gebied van organisatie, veranderingstrajecten en de werving kan geschikte kandidaten.

Wat wil je graag bijdragen aan het OndernemersAkkoord?

Aan de hand van het delen van kennis en expertise en door het opdoen van mooie samenwerkingen, structureel meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een leuke, uitdagende en toekomstbestendige baan op de reguliere arbeidsmarkt helpen. Want iedereen heeft recht op werk!

Algemene Contactgegevens

Job Investment Group
Rietveldenweg 40
5222 AR ‘s-Hertogenbosch
www.jobinvest.nl/

Contactpersoon

Petra Boute
HR-directeur