Gom

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Ik ben Ramon van de Laar, als klantmanager binnen Gom ben ik verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat opdrachtgevers tevreden zijn over de services en dienstverlening van Gom schoonhouden. Gom behoort tot de top aanbieders van schoonmaak in Nederland en Belgiƫ. Dit doen we middels een sectorspecifieke aanpak. Hierdoor gaan schoonmakers met meer ervaring en kennis van zaken bij je aan de slag. Zo worden we elke dag beter in ons vak. Hetzelfde geldt voor objectleiders, rayonleiders en klantmanagers.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Als schoonmaak organisatie zijn we altijd op zoek naar medewerkers. Door de vergrijzing in de branche, de concurrentie vanuit andere branches op de arbeidsmarkt is het voor ons lastig om medewerkers te vinden. Gom is daarom voortdurend op zoek naar alternatieven manieren om goede medewerkers te vinden.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Werkgeluk is voor iedereen anders, maar het gaat altijd om het plezier dat je krijgt door je werk.

Als dienstverlenend mensenbedrijf is Gom en Facilicom ervan overtuigd dat we het verschil maken voor de samenleving. Het werkgeluk van onze mensen levert een bijdrage aan het plezier en de prestaties van de medewerkers en klanten van onze opdrachtgevers. Daarom zeggen we ook: happy people make happy people!

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Wij komen brengen dat je eenvoudige werkzaamheden aantrekkelijk kunt maken en dat je medewerkers kunt laten groeien door aandacht te geven en ze op de juiste positie in te zetten. Wij zoeken samenwerking met anderen op het gebied van scholing, verdeling van werk, kennis, best practices en continue verbetering.

Algemene Contactgegevens

Gom
Hooge Zijde 12
5626 DC Eindhoven
Tel 06 13278192
www.gom.nl

Contactpersoon

Ramon van de Laar
Klantmanager
rvdlaar@gom.nl