De Wever

Wie ben je en wat voor een onderneming zijn jullie?

Mijn naam is Renee van Vroonhoven, ik ben adviseur P&O en Mobiliteit binnen De Wever, instellingen voor Ouderenzorg te Tilburg.
De Wever heeft zo’n 10 zorgcentra in Tilburg, een verpleeghuis, een hospice, diverse dagbestedingen en medewerkers zijn werkzaam in de wijk bij De Wever Thuis.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Wij zijn lid, omdat wij zeker willen bijdragen aan het bieden van kansen aan medewerkers die het moeilijker hebben op de arbeidsmarkt. We werken hiervoor al veel samen met de Gemeente, UWV, Prinsheerlijk, maar ook met andere organisaties die een beroep op ons doen. Vaak hebben wij mogelijkheden bv door het bieden van vrijwilligerswerk, zowel om een goede daginvulling te bieden als om te bekijken of iemand geschikt is voor een vaste baan.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Mijn expertise is dat ik naast adviseur P&O, tevens Loopbaanadviseur ben, waarbij ik voor medewerkers van De Wever mobiliteitstrajecten aanbiedt, maar ook breed kan kijken waar er mogelijkheden zijn.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Ik hoop dat wij als grote instelling kunnen bijdragen in de vragen die er zijn, succesverhalen kunnen delen en mee kunnen denken. De informatie verzonden met deze e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n) en kan binnen een geheimhoudingsplicht vallen. Als u onterecht een bericht ontvangt, vragen wij u om de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren en de inhoud te vernietigen. Twijfelt u over de juistheid of volledigheid van dit bericht? Neem dan contact op met de afzender.

Algemene Contactgegevens

De Wever
Dr. Deelenlaan 6
5042 AD Tilburg
Tel 013 464 41 00
www.dewever.nl

Contactpersoon

Renee van Vroonhoven
Adviseur P&O en Mobiliteit