Genietgroep

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Rolph Adriaansen en ik woon in Tilburg. Ik ben eigenaar van de Genietgroep. Mijn missie als ondernemer is om mensen helpen wat meer te genieten van het leven. De Genietgroep ontwikkeld concepten waar het plezier en enthousiasme van mensen centraal staat. De concepten hebben de ambitie om zowel een maatschappelijk rendement als een financieel rendement samen te brengen. Het actueel voorbeeld van zo’n concepten is vanPETnaarPRET. Hier maken we op een positieve en actieve manier kinderen en volwassen bewust van de kansen van de circulaire economie. De FUN-factor speelt hierin een belangrijke rol. (meer info: www.vanpetnaarpret.nl)

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Ik vind het belangrijk om mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben te helpen om die afstand te verkleinen. Mijn ervaring is dat er enorm veel kennis, expertise en energie nu niet wordt ingezet. Dat is een soort kostbare verspilling die we moeten voorkomen, want we hebben iedereen hard nodig. Het stimuleren, motiveren, maar vooral activeren is daarin cruciaal. Deze ambitie zie ik ook terug bij het ondernemersakkoord.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Mijn creativiteit in combinatie met mijn continue zoektocht naar kansen zorgt ervoor dat je wegen gaat bewandelen, die je een jaar eerder gedacht nooit te gaan doen. Daarnaast vind ik belangrijk voor mijzelf en anderen dat je vooral focust op dingen waar je enthousiast van wordt. Deze combinatie geeft mensen hopelijk extra inspiratie om bijvoorbeeld andere richtingen in te slaan, nieuwe kansen te zien.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Ik hoop met mijn manier van ondernemen mensen te inspireren om nieuwe kansen te zien. Daar zijn wij continu mee bezig nieuw concept te ontwikkelen en is er altijd ruimte voor enthousiaste mensen om werkervaring op te doen tot het creëren van je eigen baan.

Algemene Contactgegevens

Genietgroep
Gasstraat 23
5041 AL Tilburg
Tel. 06 – 55 77 05 23
www.genietgroep.nl

Contactpersoon

Rolph Adriaansen
Eigenaar
rolph@genietgroep.nl