Gemeente Tilburg

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Ik ben projectleider van het OndernemersAkkoord Midden-Brabant en werk bij de Gemeente Tilburg op de afdeling Economie & Arbeidsmarkt.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Ik omarm de doelstellingen van het OndernemersAkkoord Midden-Brabant.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Ik heb ruime ervaring en kennis vanuit zowel uitvoering als beleid op het gebied van arbeidsmarkt en werkgelegenheid. Je kan bij mij terecht voor samengestelde werkgeversvraagstukken in samenwerking met WSP Werkhart. Daarbij heb ik een breed netwerk in de regio van ondernemers en sociale partners. Als sparringpartner ondersteun ik ondernemers en sociale partners bij het creƫren van nieuwe instrumenten en arrangementen om meer mensen duurzaam naar werk te helpen.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Ik wil mijn ervaring en kennis inzetten om ondernemers en sociale partners te helpen om hun bedrijf verder te laten groeien. Je kan mij als sparringpartner inzetten op arbeidsmarkt vraagstukken.

Algemene Contactgegevens

Gemeente Tilburg
Spoorlaan 181
5038 CB Tilburg
Tel. 06 – 15 87 10 61
www.tilburg.nl/ondernemers

Contactpersoon

Rudy Aerts
Sr Accountmanager Arbeidsmarkt
rudy.aerts@tilburg.nl