Bierings Interieurs

Wie ben je en wat voor een onderneming zijn jullie?

Mijn naam is Ruud Bierings, oprichter en eigenaar van Bierings Interieurs dat ik in 1995 heb opgericht. Wij werken voor particulieren en zakelijke klanten. Daarbij maken we alles zelf. We tekenen, bouwen en monteren.

We adviseren, denken mee en het belangrijkst: we luisteren heel goed naar wat de klanten willen. Bovendien is ons team klein. Daardoor zijn we altijd op de hoogte van elkaars werk, wat voor u uiteraard wel zo snel schakelt. Tel dit alles bij elkaar op dat onze klanten met een betrokken teamwerken, dit al vanaf het allereerste moment.

Dat wij voor vele klanten al vaker aan de slag gingen maakt ons trots. Omdat het laat zien waar wij voor staan. Omdat het veel zegt over onze drive om het altijd en overal zo goed mogelijk te doen.

Bij de aanname van het personeel kijken we naast gevraagde kennis en ervaring vooral naar de sociale kant van de persoon. Kan deze samenwerken in een team en kan hij/zij de trots van het bedrijf ook uitdragen. En daarbij sluiten we niemand uit.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Een coördinator van het OndernemersAkkoord, namelijk Rob van Maanen, had me al verschillende keren op het OndernemersAkkoord gewezen en aangegeven dat mijn partnerschap op minimaal 2 manieren een bijdrage zou kunnen leveren. Ten eerste kan ik mijn kennis en ervaring delen met het leidinggeven aan een klein bedrijf met gevarieerd personeel en bijvoorbeeld het zoeken en vinden van geschoolde medewerkers en ten tweede dat ik door het lidmaatschap ook met andere (kleine) werkgevers in aanraking kom die wellicht met vergelijkbare ervaringen en ook problematiek te maken hebben.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Het is voor mij lastig aan te geven of ik kan spreken van (arbeidsmarkt) expertise. Ik kan wel aangeven dat ik in meer dan 25 jaar heel veel heb meegemaakt, ook wat betreft het aantrekken, vasthouden, begeleiden enz. van personeel en deze ervaring wil ik dan ook graag delen.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Zoals geschreven meer dan 25 jaar ervaring en graag zou ik meer kennis opdoen van andere werkgevers/eigenaren van bedrijven door deel te nemen aan bijeenkomsten en contactmomenten.

Algemene Contactgegevens

Bierings Interieurs BV
Polluxstraat 41
5047 RA Tilburg
Tel (013) 571 44 56
www.ruudbierings.nl

Contactpersoon

Ruud Bierings
Directeur
info@bieringsinterieurs.nl