Koninklijke Sanders BV

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Mijn naam is Tim van Reusel en ik ben dit jaar gestart als HR-Manager bij Koninklijke Sanders BV. We zijn een leverancier van producten voor persoonlijke verzorging. Het bedrijf is opgericht in 1851. Hoewel er veel is veranderd sinds die tijd zijn de basisprincipes hetzelfde gebleven: continue verbetering, innovatieve ideeën en het inspelen op de unieke behoeften van al onze klanten. Onze kernactiviteiten richten zich op drie bedrijfstakken: productie van producten voor persoonlijke verzorging die onder private merknamen vallen, contract manufacturing en de productie van onze eigen merken.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Wij vinden het belangrijk om kennis en ervaringen te delen met lokale ondernemers. Via het OndernemersAkkoord willen we bijdragen en gebruik maken van dit netwerk. Wij bieden ook graag werkgelegenheid en carrièremogelijkheden aan mensen in deze regio.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Op onze locatie in Vlijmen vindt de volledige productie van onze producten plaats. Dit doen we in opdracht van onze klanten maar we produceren daarnaast ook een aantal eigen merken op gebied van persoonlijke verzorging. Hierdoor hebben we een zeer ruime en brede ervaring op gebied van productie en logistiek en kunnen wij voor veel mensen in de regio een arbeidsplaats bieden van uiteenlopende niveaus.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Wij bieden carrièremogelijkheden. Onze werknemers hebben over het algemeen lange dienstverbanden bij Koninklijke Sanders BV en krijgen de mogelijkheid om door en mee te groeien met de organisatie. Daarom zijn we ook regelmatig op zoek naar mensen die iets voor onze organisatie kunnen betekenen en willen bijdragen aan de verdere groei van Koninklijke Sanders BV.

Algemene Contactgegevens

Koninklijke Sanders BV
Industriepark Vliedberg 12
5251 RG Vlijmen
Tel. 073 – 518 71 88
www.royalsanders.com

Contactpersoon

Tim van Reusel
HR-Manager
tvanreusel@royalsanders.nl