Capi Europe B.V.

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Mijn naam is Toine van de Ven. In 1997 ben ik gestart met een eenmanszaak in Udenhout. Waar het begon met ornamenten, zijn we nu als Capi Europe volledig gefocust op lichtgewicht bloempotten waarvan een deel van de productie in Tilburg plaatsvindt.

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met onze verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Vanuit Capi Europe zijn we partner geworden bij het OndernemersAkkoord om onze kennis in het netwerk te delen en van anderen te leren.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Met Capi Europe zijn we de afgelopen jaren druk bezig geweest met het terughalen van de productie naar ons eigen land, ook wel reshoring genoemd. Daarnaast zijn we ook dagelijks bezig met duurzaamheid, zowel in de productie als in ons pand.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

We brengen kennis over reshoring en ondernemen. Waar we altijd naar op zoek zijn, is verbetering op diverse vlakken. Dit kan van product tot ondernemen.

Algemene Contactgegevens

Capi Europe B.V.
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg
Tel. 013 – 511 50 50
www.capi-europe.com

Contactpersoon

Toine van de Ven
Directeur / eigenaar
marketing@capi-europe.com