Maatjesproject trapt af met event voor ambassadeurs.

Het Maatjesproject Midden Brabant is een initiatief van het OndernemersAkkoord Midden Brabant. Ondernemers, bestuurders en managers geven op vrijwillige basis begeleiding aangemotiveerde werkzoekende die op zoek zijn naar een baan. Denk bij de begeleiding aan aanmoedigen, stimuleren en feedback geven. Als coach help je bijvoorbeeld met de voorbereiding op een sollicitatiegesprek, geef je feedback op een cv of help je door het inzetten van je netwerk. Een maatje gaat ondertussen zelfstandig op zoek naar werk. Deze bijeenkomsten zijn de perfecte gelegenheid om te netwerken en ervaringen te delen. Zowel voor de coaches als maatjes.

Ontbijtsessie

Op 14 juli was daar de aftrap van het Maatjesproject. Een ontbijtsessie met een mooie club coaches die op 15 september starten met het traject. Deze sessie stond in het teken van het enthousiasmeren van (nieuwe) coaches en het delen van ervaringen van de afgelopen jaren. “Met trots kijken we terug op de aftrap van het Maatjesproject met het ambassadeurs event voor ondernemers. Een informatieve ontbijtsessie waarbij de eerste club met enthousiaste coaches zich al aangemeld hebben.”

Aanmelden

Wil jij je aanmelden als coach of heb je iemand in je netwerk die geschikt is als coach? Meld je dan hier aan of deel het binnen jouw netwerk. Meer informatie over het Maatjesproject vind je hier.