Over ons

Vanuit het OndernemersAkkoord Midden-Brabant bieden we een platform, en dus een podium, voor ondernemers die een bijdrage willen leveren om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Samen met ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen focussen we ons op het aanjagen en aantrekken van ondernemers om zo meer kansen te creëren voor werkgelegenheid voor ieders talent. We bieden hulp aan ondernemers over wat van hen gevraagd wordt om talenten een duurzame werkplek te bieden. Door middel van projecten en events stimuleren en versterken we contact en het zelf organiserend vermogen tussen ondernemers. Projecten en events zoals Maatjesproject, Stimuleringsfonds en Kennissessies zijn daar mooie voorbeelden van.

Samen delen we kennis over actuele arbeidsmarktvraagstukken en verbinden ondernemers, zodat we elkaar kunnen inspireren. Wij stimuleren, organiseren, verbinden en bevorderen de samenwerking. Zo zorgen we voor een groeiend platform met betrokken leden. Wij zijn het OndernemersAkkoord Midden-Brabant.

Doelstellingen

  • zorgen voor het aanjagen en aantrekken van ondernemers met ideeën voor het creëren van werkgelegenheid;
  • stimuleren van de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor ondernemers en werkzoekenden vanuit de praktijk/de werkvloer;
  • organiseren van bijeenkomsten ter bevordering van kennisdeling en uitwisseling van ervaringen op arbeidsmarkt gebied;
  • bevorderen van samenwerking tussen ondernemers, kennisinstellingen en overheid.

Wil je meedenken over de arbeidsmarkt van de toekomst en deel uitmaken van dit inclusieve platform? Word dan gratis lid van het OndernemersAkkoord Midden-Brabant. Dé manier om jouw ervaringen of initiatieven te delen als ondernemer en zo anderen te inspireren en het platform te laten groeien.

Wil je onze inspirerende events en bijeenkomsten bijwonen? Bekijk onze agenda hier en meld je aan.

Zie ook onze ledenpagina voor de leden die aangesloten zijn bij dit inclusieve platform. Dus heb je een idee met betrekking tot een event, bijeenkomst of inspirerend succesverhaal wat je graat wil delen met onze leden? Of ben je benieuwd wat het OndernemersAkkoord voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contactpersonen

Voorzitter
Nicky Foesenek
Tel. 06 – 46 62 02 46
nicky@bonheurhorecagroep.nl

Bestuurslid
Mark Strijbos
De Mandemakers Groep

Bestuurslid
Hannes de Jong
Heskon

Projectleider
Marieke van Kempen
Tel. 06 – 526992461
marieke.van.kempen@tilburg.nl

Coördinator Bedrijfsbureau & Communicatie
Ilse Bakx
Tel. 06 – 18 61 61 77
info@ondernemersakkoord.nl