Bogaers Taleninstituut BV

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Van eenmansbedrijf naar Besloten Vennootschap. Bogaers Taleninstituut is in 1986 opgericht door eigenaresse/directrice mevrouw J. van der Meijden (voormalige naam Bogaers). Zij is van origine docente Frans en Nederlands en kan na een jarenlange praktijk- en leservaring, een degelijk advies geven.

Bogaers Taleninstituut is al bijna 30 jaar expert in het bieden van taaltrainingen aan particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. In die tijd hebben vele cursisten met succes een nieuwe taal geleerd of het taalniveau verbeterd. Men kan bij Bogaers terecht voor trainingen in 25 verschillende talen met behulp van 6 verschillende trainingsvormen. De ruim 150 taaltrainers en vertalers zijn vrijwel allemaal ‘native speakers’.

We helpen cursisten met spreekvaardigheid, het opstellen van een goede sollicitatiebrief of het begeleiden naar een examen. En als er een extra zetje nodig is voor bijv. het examen inburgering. Dan kan dat ook via de klassikale, interactieve bijeenkomsten voor extra conversatie, uitspraakoefeningen, huiswerkvragen, examenvragen ed. We helpen kandidaten mee om een baan te vinden, als dit wenselijk zou zijn.

Waarom ben je partner van het OndernemersAkkoord?

Om mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling, van inburgeraars tot trainingen op directieniveau.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Samenwerking met de gemeente Tilburg op het gebied van Inburgering.
Via het project Perspectief op werk leveren we als regionale partner een bijdrage aan de Alliantie Samenwerken voor werk. Doel van deze alliantie is Iedereen aan de slag. Dat lijkt met de groeiende werkeloosheid een grote opgave. Om-, bij- en opscholing zal daarbij zeker nodig zijn.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Wij brengen liefde en passie voor het mooiste vak van de wereld en delen graag onze kennis door jarenlange expertise.

Op zoek zijn wij naar gedreven taalcoaches of professionals voor het delen van hùn kennis in de vorm van bijv. een taalmaatje voor diegenen die nog net niet geslaagd zijn voor hun inburgeringsexamen en die tòch dat zetje nog even nodig hebben.

Algemene Contactgegevens

Bogaers Taleninstituut BV
Groenstraat 139-155
5021 LL Tilburg
Tel. 013 – 536 21 01
www.bogaerstalen.nl

Contactpersoon

Jolanda van der Meijden
Eigenaresse/docente Frans en Nederlands
jolanda.meijden@bogaerstalen.nl