hectas Facility Services

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Ik ben Ramon van de Laar, als klantmanager binnen hectas ben ik verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat opdrachtgevers tevreden zijn over de services en dienstverlening van hectas Facility Services. Dit doen we door continue te verbeteren. Hectas Facility Services behoort tot de top aanbieders van schoonmaak in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Wij verzorgen de schoonmaak op kantoren, scholen, woningen, industrie, vakantieparken en zorginstellingen, met 1700 medewerkers in Nederland.

Waarom ben je partner van het OndernemersAkkoord?

Als schoonmaak organisatie zijn we altijd op zoek naar medewerkers. Door de vergrijzing in de branche, de concurrentie vanuit andere branches op de arbeidsmarkt is het voor ons lastig om medewerkers te vinden. Hectas is daarom voortdurend op zoek naar alternatieven manieren om goede medewerkers te vinden.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Binnen hectas geloven we in onze 4 kernwaarden: samenwerking, waardering, innovatie en professionaliteit. Dit vertalen we naar onze medewerkers: ‘met hectas meer mens’. Hierdoor zijn we in staat om ons verloop en verzuim extreem laag te houden. Aan de andere kant onderzoeken we continue hoe we de werkzaamheden voor onze medewerkers leuker, ergonomischer en met meer waardering kunnen laten plaats vinden.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Wij komen brengen dat je eenvoudige werkzaamheden aantrekkelijk kunt maken en dat je medewerkers kunt laten groeien door aandacht te geven en ze op de juiste positie in te zetten. Wij zoeken samenwerking met anderen op het gebied van scholing, verdeling van werk, kennis, best practices en continue verbetering.

Algemene Contactgegevens

hectas Facility Services
Moorland 3F
5688 GA Oirschot
Tel 088 – 0317214
www.hectas.com

Contactpersoon

Ramon van de Laar
Klantmanager
Ramon.vandelaar@hectas.nl