Wissenraet Van Spaendonck

Wie ben je en wat voor een onderneming zijn jullie?

Ik ben Rosetta Kooistra, geboren in 1968 en ik woon middenin de bossen van Lage Vuursche. Ik kan daar volledig opgaan in mijn passie voor de natuur, biodiversiteit en vind ik alle rust om mij, naast mijn werk, bezig te houden met het schrijven van verhalen en het geven van (mindfulness) trainingen. Bijna dagelijks kom ik met plezier richting Tilburg waar ik werk als directeur van Wissenraet van Spaendonck. Wissenraet Van Spaendonck is hét bedrijf dat de samenwerkingspartner is voor (branche)verenigingen, belangenorganisaties en andere collectieven en coalities. We zijn onderdeel van de Van Spaendonck, dé kracht achter ondernemerschap. Wij faciliteren met de Van Spaendonck Groep nieuwe ideeën, innovaties en nieuwe bedrijven. Of het nu gaat om kennis, salarisadministratie & HR of de brancheorganisatie. Zo versterken we ondernemingen op weg naar meer succes. Dat doen we al meer dan 100 jaar. Gestart als belangenbehartiger voor de textielindustrie, zijn we gegroeid tot een bedrijf met zo’n 200 medewerkers, verschillende labels en een breed dienstenpakket.

Waarom ben je partner van het OndernemersAkkoord?

Als ‘managers in samenwerking’ zijn we ervan overtuigd dat we samen meer bereiken. Daarbij voelen we ons als Tilburgs bedrijf ook betrokken bij de omgeving en leveren graag een bijdrage aan een gezonde arbeidsmarkt met kansen voor iedereen. Niet voor niets is ons credo ook ‘meer bereiken door samenwerken’. Dat doen we voor al onze klanten, maar ook met heel veel plezier met andere betrokken bedrijven hier in Brabant.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Naast dat ik ruim 20 jaar ervaring als directeur/bestuurder heb, ben ik ook mindfulness trainer hoogste categorie en gespecialiseerd op Mindful Werken. Daarnaast ben ik Executive Coach en heb de nodige ervaring in het begeleiden van mensen in van werk naar werk trajecten. Ik ben een positief en praktisch mens en vaak lukt het mij om met een enkel gesprek iemand los te trekken uit de waan van de dag en te helpen de gedachten te ordenen. En met mijn brede netwerk weet ik vaak wel mensen aan elkaar te koppelen die elkaar op onderwerpen kunnen inspireren en verder helpen.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Graag ben ik sparringpartner, klankbord voor andere directeuren/bestuurders die daar behoefte aan hebben. En vanuit Van Spaendonck zoeken we regelmatig mensen om de teams van ons bedrijf te versterken. Daarnaast zetten we ons netwerk en onze competenties op het gebied van werk en samenwerken graag in voor de omgeving. Zo zijn wij samen met Tilburg University, de Hart van Brabant gemeenten en Midpoint Brabant de motor achter The Reshoring Connection dat zijn oorsprong heeft in deze regio.

Algemene Contactgegevens

Van Spaendonck
Reitseplein 1
5037 AA Tilburg
Tel (013) 594 44 45
www.vanspaendonck.nl

Contactpersoon

Rosetta Kooistra
Directeur Wissenraet Van Spaendonck
r.kooistra@vanspaendonck.nl