StartKracht BV

Wie ben je en wat voor onderneming heb je?

Als ervaren coach, trainer, arbeidsmarktspecialist en ‘bruggenbouwer’ werk ik samen met ondernemers, gemeenten, UWV, onderwijs en de zorgsector om kansen te ontwikkelen voor een inclusieve samenleving en arbeidsmarkt. Door organisaties vanuit eigen ervaring als ondernemer, manager en als mens te inspireren en te motiveren daag ik hen uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven, waarbij ik ondersteuning bied aan zowel de organisatie als de “nieuwe” medewerker.

Mijn basis heb ik ontwikkeld als officier bij defensie waar ik veel kennis en ervaring heb opgedaan in het werken met teams. Inmiddels heb ik zo’n 25 ervaring als manager / directeur binnen het werkveld van opleidingen, arbeidsmarktvraagstukken en werkgelegenheid. Ik ben NLP Master Practitioner, ACT gecertificeerd, Paardencoach, Arbeidsmarkt gedreven loopbaan professional en heb een eigen coaching, training, teambuildingsorganisatie; StartKracht BV. Als coach / trainer begeleid ik op individuele basis en in groepsverband mensen die zich graag willen ontwikkelen en bepaalde doelen willen behalen.

Afgelopen jaren heb ik diverse functies bekleed waarin management, coaching, training, team ontwikkeling elkaar steeds doorkruisten. Als manager ben ik werkzaam geweest bij organisaties die zich bezig houden met thema’s zoals: Participatiewet, Werkfit maken, Begeleiding Naar Werk, Loopbaanbegeleiding, Spoor 2, WVP, Wajong, Sociale Activering, Bruggen slaan tussen onderwijs en bedrijfsleven, etc.

Vanuit StartKracht BV begeleiden we mensen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling gericht op positieve verandering om doelen te ontdekken en te realiseren. Voor het bedrijfsleven en organisaties bieden wij individuele trajecten op maat voor medewerkers, managers en ondernemers gericht op persoonlijke en organisatieontwikkeling en daarnaast verzorgen we teamontwikkelingstrajecten. Voor werkzoekenden met een uitkering van gemeenten of UWV verzorgt StartKracht BV trajecten in het kader van ‘Werkfit maken’ en ‘Arbeidstoeleiding’.

Vanuit ons label YourTalentz bieden we bedrijven en organisaties abonnementen aan op het gebied van Burn-out preventie, duurzaamheid, mentale vitaliteit, en persoonlijke en professionele ontwikkeling ter voorkoming van uitval door verzuim en het verkorten van de verzuim periode en daarmee het terugdringen van de verzuimkosten.

Als projectleider van het project ‘Experiment Alternatieve Vacature Invulling’ ga ik samen met ondernemers in de regio Midden Brabant op zoek naar alternatieve manieren om de openstaande vacatures in te kunnen vullen die op reguliere wijze moeilijk kunnen worden ingevuld. Binnen het project is ruimte om te experimenteren om tot nieuwe manieren te komen om op deze krappe arbeidsmarkt goede medewerkers aan te kunnen trekken.

Waarom ben je lid van het OndernemersAkkoord?

Ik kan me erg vinden in de doelstelling van het ondernemersakkoord en de wijze waarop hier invulling aan wordt gegeven. Wanneer ik als ondernemer of vanuit mijn expertise een actieve bijdrage hieraan kan leveren doe ik dat graag.

Wat is jouw (arbeidsmarkt) expertise?

Enerzijds is mijn expertise gericht op het coachen en begeleiden van mensen die de arbeidsmarkt (opnieuw) gaan betreden, willen ontwikkelen binnen hun huidige werk of een stap overwegen naar ander werk. Ik coach, train en begeleid hen bij het maken van de juiste keuzes en de stappen die ze hierin willen zetten en soms moeten overwinnen om hun doelen te kunnen realiseren.

Anderzijds zet ik mijn expertise in om werkgevers, ondernemers en (hr)managers te coachen op zowel persoonlijke als organisatie ontwikkeling, waarbij ‘arbeidsmarkt vraagstukken’ en ‘zorg voor personeel’ regelmatig onderwerpen zijn binnen het traject.

Wat kom je brengen en waar ben je naar op zoek?

Daar waar ik me kan inzetten om collega ondernemers te inspireren, te enthousiasmeren of te ondersteunen met vraagstukken op het gebied van mijn expertise, help ik graag. Ik denk graag mee over vernieuwende manieren om talenten te matchen met vacatures, zorg voor het huidige personeel te verbeteren en ongewenste uitstroom te voorkomen.

Ik ben op zoek naar ondernemers die ervoor open staan om onbenut talent kansen te willen bieden op de arbeidsmarkt. Die willen sparren over het optimaliseren van hun eigen personeelsbeleid en samen met mij creatieve vernieuwende manieren willen bedenken t.b.v. vacaturematching.

Algemene Contactgegevens

StartKracht BV
Eindsestraat 122
5105 NA Dongen
Tel. 06 – 52 59 14 82
www.startkracht.pro

Contactpersoon

Eddy Dekkers
Directeur / eigenaar
eddy.dekkers@startkracht.pro