Terugblik op een succesvol eerste half jaar

Met trots blik ik als voorzitter terug op het afgelopen half jaar met het Ondernemersakkoord Midden-Brabant. We hebben prachtige evenementen mogen organiseren op gebied van inclusief ondernemen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de bijeenkomsten van het Maatjesproject waar we maar liefst 20 talenten aan een baan hebben geholpen door de support van ondernemers/coaches. We hebben veel nieuwe coaches mogen verwelkomen waardoor we steeds meer mensen aan een baan kunnen helpen. Het aantal talenten naar werk blijft groeien.

Absolute hoogtepunt

Het absolute hoogtepunt van afgelopen half jaar was de kennissessie die we hebben georganiseerd in combinatie met een bedrijfsbezoek bij Heskon BV. Gastsprekers Dennis Schoormans (directeur Schlappi Markiezen), Mark Strijbos (directeur De Mandemakers Groep, DMG) Hannes de Jong (eigenaar Heskon BV) namens ons mee in hun inspirerende kijk en verhalen over inclusief ondernemen. Tot slot kregen we nog een rondleiding over de werkvloer. Tijdens deze bijeenkomst verwelkomde we meer dan 20 ondernemers die allemaal bezig zijn met inclusief ondernemen.

Inspirerende evenementen

Kortom, een succesvol eerste half jaar wat veel beloofd over het tweede gedeelte van 2022. In september zijn we terug met een agenda gevuld met inspirerende bijeenkomsten voor onze leden. Wil jij je graag inzetten of iets betekenen op het gebied van inclusief ondernemen? Word lid en meld je aan voor een van onze evenementen.

Ik zie je graag in het najaar tijdens een van onze evenementen.

Met vriendelijke groet,

Nicky Foesenek
Voorzitter OndernemersAkkoord Midden-Brabant