Word jij een van de tien bedrijven die werft via Open Hiring?

Word jij een van de tien bedrijven die werft via Open Hiring? Midden-Brabant telt al meerdere bedrijven die werft op deze manier. Een baan zonder sollicitatiegesprek of cv, maar wel de wil om te werken. Heb jij moeilijk in te vullen vacatures? Dan is Open Hiring iets voor jou.

“Als projectcoördinator van het experiment ‘Alternatieve invulling vacatures’ ben ik samen met partners en ondernemers uit Midden-Brabant op zoek naar creatieve manieren om vacatures op te vullen. Een concreet voorbeeld hiervan is Open Hiring, een project wat al is gestart en steeds meer populariteit wint”, aldus projectcoördinator Jin Yi Hoekstra.

Ruim vijf bedrijven in de regio experimenteren momenteel met dit concept. Open Hiring is een methode waarbij de werkzoekende niet hoeft te solliciteren. Hij of zij heeft de wil om te werken en kan zich aanmelden voor een functie waarbij er niet naar het cv of arbeidsverleden wordt gekeken. Vanuit het experiment is er budget om bedrijven te ondersteunen die Open Hiring willen inzetten. Zo wordt er bijvoorbeeld een life-coach ingezet om werknemers te begeleiden bij de start van hun nieuwe baan. OndernemersAkkoord Midden-Brabant is op zoek naar bedrijven die graag op een innovatieve en snellere manier vacatures invullen.

Meer informatie over Open Hiring vind je hier, of neem contact op met projectcoördinator Jin Yi Hoekstra via experiment@ondernemersakkoord.nl of bel naar 06-30392094.